Články

Na severu Španělska se chystá další vzrušující událost v podobě rallye XRS. Tentokrát nás čeká závod na středně dlouhých, kvalitních asfaltových tratích, které budou prověřeny za přívětivého počasí. S více než sedmdesáti přihlášenými jezdeckými posádkami je před námi náročný úsek o délce 63 kilometrů, který zahrnuje osm rychlostních zkoušek a jednu...

Do šotolinové rally podalo přihlášku 77 jezdců. Deset z nich se ze startu omluvilo. Zajímavější ale bylo, že do cíle bez SuperRally dorazilo pouze 28 jezdců. Skotská rally tedy nebyla i přes prvotní zdání, nijak jednoduchá.

Do závodu se registrovalo 89 jezdců. K souboji s časem a soupeři, v blízkosti Yperského oblouku, se odhodlalo však jen 71 a do cíle poměrně těžké soutěže se dostala jen lehce nadpoloviční většina.

První vyloženě asfaltový závod v sezóně a co od něj očekávat? Tak to se asi honí hlavou jezdcům přihlášeným do Ypres Rally. Na start se přihlásilo 89 jezdců a nejsilnější zastoupení mají opět vozy RC1 a RC2. K vidění bude i slušný počet RC3. Počty vozů ve zbývajících třídách fanoušek vždy spočítá na prstech jedné ruky.

Na start první zkoušky druhého podniku seriálu XRS se postavilo 77 posádek z přihlášených 94. Že severská soutěž nebude snadná, začali jezdci pociťovat již od první RZ.

Nový závodní šampionát na českém RBR pluginu odstartovala na území motorsportu zaslíbenému a to v Monte Carlu.

Ozvěte se nám

E-mail: xplorerallyseries@gmail.com

Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky